( Home | Forum | Contact )
Lacul Gostilelepoza lac
RegulamentDrumuri accesTarifeContact/RezervariGalerie fotoArticole


:: Galerie foto ::

* Galeria cu fotografii ale lacului
* Galeria cu fotografii de la pescari !

     In aceasta sectiune vom expune atat fotografii ale lacului facute de membrii Administratiei, cat si fotografii facute de pescarii ce ne-au vizitat de-a lungul timpului.
     Daca esti pescar si daca ai reusit sa surprinzi pe pelicula niste "capturi" memorabile facute pe lacul Gostilele, nu ezita sa ne trimiti aceste poze pentru a le publica la "Galeria cu fotografii de la pescari !".

poza lac

     Trimite-ne un e-mail la adresa e-mail, ataseaza pozele (se accepta doar poze facute pe lacul Gostilele !) impreuna cu numele tau si un scurt comentariu pentru fiecare poza (cateva cuvinte despre cand si in ce conditii a fost facuta) si noi le vom publica dupa o eventuala analiza si prelucrare.
     Fiecare pescar va avea propria sa sectiune, cu numele sau, unde va putea sa-si mai adauge poze pe masura ce capturile se vor inmulti. Drept urmare, va rugam sa ne furnizati numele complet (sau o porecla unica), pentru a nu aparea neintelegeri sau confuzii.
     Acestea fiind spuse, va dorim vizionare placuta !

  :: Meniu ::

> Prognoza METEO
> Forum de discutii
> Contact
> Vot TOP 100 !© Daromax Pro Fish S.R.L. - 2006
gostilele, lacul gostilele, pescuit sportiv, spinning, fundulea, acumularea gostilele, lacul mariuta, mariuta, pescuit stationar, forum pescuit, cupe pescuit, concurs pescuit, pescuit stiuca, pescuit salau, pescuit crap, radu burcea, romica, marcel chifa
( )