( Home | Forum | Contact )
Lacul Gostilelepoza lac
RegulamentDrumuri accesTarifeContact/RezervariGalerie fotoArticole


:: Drumuri acces ::

     Dinspre Bucuresti, pe DN 3 (iesirea Pantelimon), in localitatea Fundulea (km 35) se face stanga la indicatorul "Mariuta 7 km". Dupa aproximativ 5 km se ajunge pe barajul dintre Gostilele si Darvari, la limita din aval a lacului !
     Dinspre Bucuresti pe DN 2 (iesirea Colentina), in localitatea Lilieci se face dreapta spre comuna Hagiesti (exista indicator rutier) pana in comuna Mariuta, unde se coboara spre limita din amonte a lacului, respectiv digul de pamant DJ 302.

poza balta

     Dinspre Bucuresti pe Autostrada Soarelui, iesirea Fundulea, se face stanga (spre Bucuresti). Dupa aproximativ 1 km se face dreapta (indicator Mariuta 7 km).
     Pentru a ajunge la sediul Administratiei lacului, cei ce vin de pe DN 3 sau de pe Autostrada Soarelui, in localitatea Gostilele, fac prima la dreapta, iar cei ce vin de pe DN 2 fac stanga pe ultimul drum din localitatea Gostilele.


  :: Meniu ::

> Prognoza METEO
> Forum de discutii
> Contact
> Vot TOP 100 !© Daromax Pro Fish S.R.L. - 2006
gostilele, lacul gostilele, pescuit sportiv, spinning, fundulea, acumularea gostilele, lacul mariuta, mariuta, pescuit stationar, forum pescuit, cupe pescuit, concurs pescuit, pescuit stiuca, pescuit salau, pescuit crap, radu burcea, romica, marcel chifa
( )